Over Idrith

Mijn naam is Idrith Anches, de vrouw achter 2Differentiate.

Zaken structureren en inzichtelijk maken, situaties vlot laten verlopen door knelpunten op te lossen. Dat is mijn kracht en mijn passie! Bij het zien van een proces , registreer is onbewust de stappen die er gezet worden. Hierbij bedenk ik vaak ook direct wat er gedaan kan worden om sneller het doel te behalen.

Ik ondersteun en adviseer ondernemers,managers en professionals in de meest uiteenlopende branches bij het efficiënt managen van hun business,tijd en werkzaamheden. Die dynamiek en afwisseling vind ik te gek. Maar ondanks de diversiteit is het hoofddoel altijd hetzelfde: jou helpen bij het behalen van je doelen door efficiënt te werken. Zodat jij je kunt richten op de ontwikkeling en groei van je bedrijf of de volgende stap in je carrière en je kunt focussen op je core business. Zo doen we allebei waar we goed in zijn.

Alles wat ik hiervoor heb gedaan heeft mij klaargestoomd voor 2Differentiate. Mijn ervaring als leidinggevende, mijn oplossingsgerichtheid, organisatietalent en vooral mijn doelgerichte aanpak kan ik nu inzetten voor mijn opdrachtgevers. Dat maakt het verschil. Ook voor jou.

Referenties

Daphne Baloe, Daffie Be Proud

2Differentiate bied inzicht over uw dagelijkse werkzaamheden, hoe je het beste efficiënt aan de slag kan gaan om het beste uit uw tijd te halen, omzet te creëren en nog veel meer! Zeker een aanrader voor elke organisatie.

Eeke Wizman, Sense of Direction Training & Coaching

Met veel plezier heb ik een workshop planning en time management van Idrith mogen ontvangen.
Professioneel en to the point gaat ze te werk. Ze weet op prettige wijze precies de knelpunten in mijn werk methode bloot te leggen. Ze herkent duidelijk meteen waar ‘t me zit’ door haar eigen werkervaring en door haar kennis op het gebied van time management.
Met een waslijst aan bruikbare tips en goed werkbare methodes kan ik zelfverzekerd mijn drukke bestaan in goede banen gaan leiden.
Bedankt Idrith! Je hebt me echt verder geholpen. Ik ga nu ‘goed beslagen ten ijs’.

Bianca Reiziger, Btrendz Fashion Beauty & Hairstyle

Idrith heeft mij sinds vorig jaar begeleid met de voorbereiding. Plannen en organiseren, effectief omgaan met mijn tijd. Nu ben ik sindskort mijn eigen salon gestart en Idrith was hierin onmisbaar, voor de goede start. Met goed resultaat heb ik een mooie start gemaakt’

Manouschka Bottse, Car-cleaners.nl

Naar aanleiding van een oproep ,in een zakelijk netwerk, voor het structureren van onze werkprocessen kwam ik in contact met Idrith. Ondanks er verschillende reacties op kwamen stak zij er al bovenuit door meteen gerichte vragen te stellen en er toen al bovenop te zitten. Bij de intake kwamen er ook hele goede suggesties naar boven. Ik herkende dus iemand met een HANDS-ON mentaliteit die zeker met mijn team autopoetsers aan de slag kon. De uitkomst van de aanbevelingen en betrokkenheid zijn zeer goed bevallen. Bedankt voor de fijne samenwerking voor nu en voor de projecten die komen gaan.

Adyana Schmeltz, Yema

Ik heb veel gehad aan de ondersteuning en coaching van Idrith Anches. Ze kan snel in kaart brengen waar er behoefte aan is en denkt met je mee. Ik werk nu meer planmatig dan van deadline naar deadline.

Joella Vogelland, medewerker Product & License UNIT4

Een super goede training gehad van Idrith over time management. Efficiënter omgaan met de tijd op het werk en privé. Ik ben er vandaag gelijk mee begonnen en je had gelijk druk zijn is niet perse productief, ik had vandaag een productieve dag zonder het gevoel druk te zijn zowel zakelijk als privé!!

Saskia Pickering , directeur Pickering Care

Voor mij is Idrith een aanwinst voor mijn bedrijf, ze neemt haar taken serieus en is punctueel, integer en oplossingsgericht waardoor het mij geen moeite kost om ook het structureren van privézaken aan haar toe te vertrouwen.

Sander Kleiweg, FWG manager Systeem / Shared Service Center

Ik heb Idrith leren kennen als een sterke vrouw welke op een goede manier structuur kan brengen zonder het detail uit het oog te verliezen. Ze kan goed anticiperen, is klantvriendelijk maar gaat boven al voor het te behalen resultaat. Als mens een prettige collega om mee samen te werken met het hart op de goede plaats.

Monique Dekker, Zelfleiderschapstrainer Art of Precense

Werken met Idrith Anches betekent voor mij: rust en ruimte in mijn hoofd. Idrith is in staat binnen enkele minuten te signaleren waar het vastloopt en wat de oorzaak daarvan is. Idrith is op professionele wijze straight tot he point. Haar inzicht en omvangrijke kennis van bedrijfsprocessen en oprechte interesse in wie tegenover haar zit, maken dat zij een fijne, deskundige sparringpartner is. Door met Idrith te werken ben ik in staat efficiënter mijn werk te doen en creëer ik meer ruimte voor mijn corebusiness.

Jai Nunda, Zelfstandig ondernemer Nunda Interaction

Idrith heeft mij laten zien hoe je in een korte tijd effectief en efficiënt je zakelijke doelen kunt bereiken. Zero mailbox, slimme todo lijstjes, follow ups, etc zorgen voor nog meer rust zodat je weer de ruimte (in je hoofd) hebt om je te focussen. Ik rond hierdoor veel sneller projecten af.

Jacqueline Janssens, oprichtster/trainer Fighting 4 Power

Met jouw coaching kwaliteiten heb je mij enorm geholpen met advies en een sterk stappenplan. Met mijn wensen voor verbetering van structuur, buiten het lesgeven, heb je mij weer inzicht gegeven om te focussen op de belangrijke stappen.

Idrith Anches

Mag ik voor jou het verschil maken?

Neem contact met mij op om in een vrijblijvend intakegesprek je wensen en verwachtingen te bespreken.

Contact